Με τον Φοίνικα στην Χαλκίδα

Στις 20 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του εκδρομικού Συλλόγου Φοίνικα. Όπως κάθε χρόνο η εκδήλωση έγινε μακριά από την Αθήνα. Αύτη τη φορά επιλέχτηκε η Χαλκίδα, ένας προορισμός αρκετά κοντινός και γι αυτό το λόγο η συμμετοχή ήταν μεγάλη. Συγκεκριμένα επιλέχτηκε το ξενοδοχείο Λούση πάνω στο πεζόδρομο, στη όμορφη και γραφική παραλία της Χαλκίδας.

Με ένα όμορφο μεν, χειμωνιάτικο δε, αλλά αρκετά καλό καιρό που όσο περνούσε η ώρα γινόταν και καλύτερος, οι εκδρομείς είχαν την ευκαιρία να περπατήσουν λίγο στο γραφικό πεζόδρομο της παραλίας, να διασχίσουν τη γέφυρα του πορθμού του Ευρίπου και να γευτούν θαλασσινά με τη συνοδεία ούζου, ή ένα ζεστό ρόφημα. Και όλα αυτά πριν την εκδήλωση σε αίθουσα του ξενοδοχείου. Σε μια κατάμεστη αίθουσα μέλη και φίλοι του Φοίνικα απόλαυσαν τον πλούσιο μπουφέ και λευκό κρασί του ξενοδοχείου υπό τον ήχο ζωντανής μουσικής.
Στη συνέχεια και αφού προηγήθηκε η κοπή της πίτας για το 2013 και η καθιερωμένη ομιλία από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Λαμπιδώνη, ξεκίνησε ο χορός το τραγούδι με το κέφι στο ζενίθ όπως ξέρουν περισσότερο από κάθε άλλον τα μέλη του Φοίνικα να διασκεδάζουν εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ανελλιπώς. Η εκδήλωση κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα, διακόπηκε λίγο για το μοίρασμα δώρων μετά από λαχειοφόρο αγορά και συνεχίστηκε με άνοιγμα σαμπάνιας, προσφορά του πρώην Αντιπροέδρου κ. Δούκα, που όπως κάθε χρόνο συνεισφέρει τα μέγιστα σε κάθε εκδήλωση.

23  1